KLJ 

SCHOOT

Als een andere jeugdbeweging beter was zou ik daar toch bij zijn zeker!

BELANGRIJKE INFO

Kom erbij!

Tijdens de eerste activiteit ontdekten we welke groep welke leiding heeft. Nu we dit weten zijn we helemaal klaar voor een jaar vol fantastische activiteiten!

Kon je er niet bij zijn tijdens de startactiviteit? Geen probleem, vanaf nu kan je ons elke zaterdagnamiddag aan het KLJ-lokaal vinden. Kom zeker eens langs!  

Sintemettestoet

Dit jaar gaat de Sintemettestoet door op 9 november. We spreken om 18.15u af aan ’t Muuzaaike. Je mama, papa, broertje, zusje, … is ook welkom om mee te komen! We vormen een fakkelstoet en volgen Sint-Maarten naar de Markt. Daar wacht ons een vuurshow, soep, een snoepregen en zingen we liedjes rond het vuur. Op het einde krijgen de best verkleden een prijs. Vergeet je dus zeker niet te verkleden in het thema rariteitenkabinet – freakshow. Een vrouw met een baard of een extra paar armen kan zeker! Zorg ook zeker dat je kleren warm genoeg zijn en dat je zichtbaar bent. Het einde is voorzien om 20.30u op de Markt

Opgelet, sinds dit jaar zal er dus geen pendelbus meer voorzien worden door de gemeente.

 


Er zal GEEN activiteit zijn van 13.30u tot 16.30u

Schaatsen

Zaterdag 23/11 trekken we met z'n allen naar De Schaverdijn in Hasselt om te schaatsen. We carpoolen naar de schaatsbaan en spreken hiervoor af om 13.30u aan het lokaal. We zullen terug aankomen rond 17.30u. Je inschrijven kan door onderstaand formulier in te vullen en €7 over te schrijven op BE81 7351 4205 0424 met vermelding van naam, groep, schaatsen 2019 voor 18 november. In deze prijs zit de inkom, huur van de schaatsen, een drankje en een koek. Vergeet zeker geen handschoenen en sokken! Voor de kleinsten vragen we ook om hun schoenmaat op hun hand te schrijven. Zo gaat het sneller en kunnen we langer schaatsen.

https://forms.gle/8iLF4PWGgjCmVEcZ9

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now