KLJ 

SCHOOT

Als een andere jeugdbeweging beter was zou ik daar toch bij zijn zeker!

BELANGRIJKE INFO

Open-KLJ-dagen

Ben je nog niet zeker of KLJ iets voor jou is, maar wil je het toch eens proberen? Daar hebben wij de perfecte oplossing voor! Op 15 en 29 augustus vinden onze open-KLJ-dagen plaats. Dan kan je al eens komen proeven van onze fantastische activiteiten. Iedereen is welkom!

15/08 van 10u-17u
Op deze dag spelen we veel toffe spelletjes en leren we elkaar wat beter kennen. Dit is een extra lange dag met extra veel plezier! Daarom zullen wij voor een kleine versnapering en drankje zorgen. Het is wel de bedoeling dat je zelf nog je eigen boterhammen meeneemt zodat je de hele dag vol energie kan meedoen met de activiteiten.

 

29/08 van 14u-17u
Vind je de eerste proefdag wat te lang? Dan kan je op de tweede open-dag de KLJ wat beter leren kennen. Ook op deze dag spelen we toffe spelletjes, doen we eens lekker gek en maken we er een top dag van!

Wafelverkoop

Het coronavirus stuurde, en stuurt nog steeds, heel wat plannen in de war. Zo is onze jaarlijkse paaseierenverkoop helaas niet kunnen doorgaan. Ondertussen is de paashaas natuurlijk al lang langs geweest. Daarom organiseren we een WAFELVERKOOP om toch wat geld in het laatje te brengen. Hopelijk kunnen we rekenen op uw steun in deze bizarre tijden.

Heeft u graag een doos? Bestellen kan ten laatste 19/08 via deze  link: https://forms.gle/2LdCeiEd3LDd4bxd8 

Zaterdag 29/8 kan u uw bestelling komen ophalen tussen 17u en 18.30u aan ons lokaal

Startactiviteit

Kan je tijdens de open-KLJ-dagen niet komen? Wees niet getreurd! Er is nog steeds de onze startdag op 5 september van 14u-17u. Aan de hand van super toffe spelletjes kom je te weten wie jou leiding gaat worden voor het hele jaar. Voor al de lekkerbekken onder ons zullen we heerlijke pannenkoeken voorzien. Past ook deze dag niet? Dan kan je altijd nog later aansluiten tijdens een van onze activiteiten op zaterdag namiddag. Spring gerust eens binnen!

drive-in Ijssalon

Dit jaar zijn we niet te vinden op de vaste plaatst in de kriekel. Maar kan je op 13 september  met je auto, fiets of te voet gewoon een ijsje komen afhalen aan ons lokaal tussen 14.00 en 19.00

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now